Lip Bubbly – Dolgunlaştırıcı Etkili Likit Mat Ruj | İnceleme

 

Merhabalar ,

Bugün firma gönderisi olan bir ürünün üç rengini inceledim sizin için. Ulaştığı insan sayısı arttıkça sorumluluk da artıyor ve ekstra bir araştırma yapma gereği duyuyor insan açıkçası.O yüzden “sende gördüm aldım,şöyle şöyle oldu ” demeden önce birisi ben direk uyarılarla giriş yapacağım bu inceleme yazısına.

  1. Lip Bubbly Likit Mat Rujlar www.lipkitofficial.com dan sipariş ediliyor, dükkanlarda,kozmetikçilerde satılmıyor.Dijital pazarlama üzerine bir marka.Toplam 5 renk mevcut. İnstagram’da  @Lipbubbly adıyla sayfasını inceleyebilirsiniz.
  2. Rujların açıldıktan sonra kullanım ömrü 3 ay
  3. Alerjikler,Hassas ciltliler  kullanmamalı
  4. İlaçlı sivilce tedavisinde/ dudakları zaten patlayıp acıyan kızlar uzak dursun
  5. Dudakları yakan rujları sevmiyorsanız  10-15 dakika yakıyor şişme etkisi için haberiniz olsun
  6. İçeriğindeki Methyl Nicotinate sayesinde kızarıklık ve karıncalanma  veriyor bu da şişme etkisi geçince ruju ” dolgunlaştırmış mı? “diye dudakları sildiğinizde ısırmışsınız,biber sürmüşsünüz gibi kızarık durmasını sağlıyor.IMG_7748
  7. Elimde swatchladığım zaman da o geçici irrite etkisini verdi az önce söylediğim içerik sebebiyle, sildikten bir süre sonra düzeldi swatchladığım bölge.
  8. Dolgunluk ve kızarıklık vs. geçici bir durum elbette.
  9. Evet, “lipkit” denmesini ben de anlayamadım çünkü “kit” olması için 2. bir ürün yok yanında.
  10. Evet , Kylie Jenner Lipkit’lerden ilham alınarak ambalajı tasarlanmış.
  11. Dudaklardaki duruşu tamamen mat,çizgilere dolması minimum.
  12. Tabi ki dudak kalemleriyle kombinleyebilirsinz ve kurumadan önce birbirleriyle veya başka rujlarla kendi beğeninize göre renk elde edebilirsiniz , bu etkisini öldürmeyecektir.
  13. Kalıcılığı yağlı yemek yiyince gidiyor tabi ki , böyle kalıcı rujların ve waterproof rimellerin silmek için ilacı yağlar ne de olsa.
  14. Aplikatörü çok iyi dudakları kalem gibi çerçevelemenize yardım ediyor
  15. Pigmentasyonları yüksek rengi olduğu gibi veriyor

Kısacası 10-20 dk arası dudaklarınızda şişme hissi,karıncalanma,kızarma oluyor rujun verdiği gözle görülen etki de bu oluyor.O şişme sırasında ruj da güzelce sürüldüğü için , şişme etkisi geçince de ruj güzel duruyor.

 

Swatchları ve bahsettiğim geçici irrite etkisi. Nazikçe sildim yağla ovalamadan oluşan bir kızarıklık değil.15 dk sonra geçmişti.

Bunlar satın almak isteyenlerin paket eline geçmeden fark edemeyeceği bilgilerdi diye düşünüyorum ,umarım işinize yarar. Sanal alışveriş yapmayı seven ve içeriklerine bakmak isteyenler olduğunu da biliyorum ; Kutunun arkasındaki içerik listesinin fotoğrafı yazının sonunda olacak.

IMG_7746

Fiyat : 1 Tanesi 39 TL + 8 TL Kargo ( sitesinde öyle yazıyor)

Bendeki renkler No 1.Candy , No 2.Soft , No 3.Chocolate aşağıdaki görsellerde dudağımdaki duruşları var,biraz kötü sürmüş olabilirim affola sil sür sil sür biraz ağzım kaydı.

Favorim Soft , Chocolate mükemmel sürmek için kendi fırçasından önce dudak fırçasıyla uygulanırsa daha net ve temiz durur.Kenarlar kapatıcıyla düzeltilir.

 

Bu arada görsellerde yaptığım tek oynama cildimdeki beyaz butonlar gözünüze girmesin diye Facetune appiyle blurlaştırmak,rujlara hiç bir rötuş yapmadım. VE filtre de kullanmadım hepsi gün ışığı , Iphone 6+ arka kamerasıyla çekildi.

 

İçerik listesi ;

IMG_7750

 

Sevgiler ,

Çıkmayan rujla kokulu öpücüler 🙂

Selma Çiçekdal

 

Lip Bubbly – Dolgunlaştırıcı Etkili Likit Mat Ruj | İnceleme” için 4 yorum

Yorum bırakın